شايد پيشتر به منظور استفاده از سيستم مترجم گوگل روي گوشي هوشمند خود، از طريق مرورگر وب به آن دسترسي پيدا ميکرديد، اما بد نيست بدانيد با استفاده از اپليکيشن اندرويد يا آي او اسي آن، به قابليتهاي بيشتري دست پيدا خواهيد کرد. از طريق سرويس گوگل ترنسليت قادر خواهيد بود بين نزديک به 100 زبان زنده دنيا به صورت دست نويس يا تايپ شده به ترجمه متون بپردازيد.?
شرايطي را تصور کنيد که به سفري خارجي رفته يا در کشور و شهر خود، با فردي ناآشنا به زبان پارسي برخورد کردهايد. به لطف اپليکيشن هاي مترجم موبايل قدرتمندي همچون گوگل ترنسليت ديگري نيازي به استفاده از حرکات دست نخواهد بود. کافي است داخل اپليکيشن شروع به صبحت کردن کنيد تا نتايج، به زبان مورد نظر شما ترجمه شوند. همين حرکت را ميتوانيد براي تبديل صحبتهاي فرد رو به رو به متن زبان مورد نظر خود (احتمالا پارسي) تکرار کنيد.
به عنوان يک کاربرد ديگر گوگل ترنسليت ميتوان به مفيد بودن آن در زمان رفتن به رستوران اشاره کرد. کافي است تصويري از منوي رستوران تهيه کنيد تا فرم ترجمه شده آن به شما برگردانده شود. فراموش نکنيد پشتيباني از 100 زبان زنده دنيا، مربوط به زماني است که به صورت متن به متن به ترجمه ميپردازيد. اگر بخواهيد از قابليت ترجمه صوت به متن در زبان مورد نظر يا ترجمه متون از داخل تصاوير بهره ببريد، تعداد زبانهاي پشتيباني شده به ترتيب به 38 و 32 مورد کاهش پيدا ميکند?
پيام رسان مشترک اندرويد و آي او اس بيدليل نيست که در فوريه سال 2014 (پنج سال پيش) شرکت فيس بوک بين تعداد زيادي اپليکيشن پيام رسان اندرويد و آي او اس ، واتس اپ را براي خريد انتخاب کرد تا در ازاي پرداخت مبلغ 19 ميليارد دلار مالکيت آن را به دست بياورد. تا پيش از تصاحب توسط فيس بوک نيز واتس اپ مخاطبان چند صد ميليوني در سطح دنيا داشت، اما با تلاش فيس بوک و اضافه شدن قابليتهايي همچون امکان برقراري تماس صوتي، باز هم به تعداد اين مخاطبان افزوده شد. رشد WhatsApp تا جايي ادامه پيدا کرد تا در اوايل سال جاري ميلادي، تعداد مخاطبان آن مرز يک ميليارد نفر را نيز رد کرد. بد نيست بدانيد امکان فعال کردن پسورد دو مرحلهاي و همچنين برقراري تماس تصويري ويژگيهايي هستند که به تازگي به واتس اپ اضافه شدهاند. گفتني است نسخه تحت وب اين اپليکيشن نيز مدتها قبل ارائه شد که براي کاربران ويندوز ميتواند بسيار کاربردي باشد.
پيام رساني متني عادي و ساده، به اشتراک گذاري آيتمهاي مختلف اعم از موقعيت خود، عکس، ويديو، فايلهاي GIF و همچنين مخاطبان در کنار امکان برقراري تماس صوتي با کيفيت عالي و فوقالعاده از دلايلي هستند که WhatsApp را در بالاي ليست قرار ميدهند. رمزنگاري واتس اپ و امنيت بالاي آن همچنين از جمله علل کشش کاربران گوشيهاي هوشمند به سمت اين پيام رسان اندرويد و آي او اس است. گفتني است واتس اپ در ابتدا تماما رايگان نبود و هر شماره خط بعد از يک سال استفاده رايگان، ميبايست به ازاي سال بعدي مبلغ 0.99 دلار پرداخت ميکرد، اما در اواخر سال 2014 ميلادي اعلام شد که اين پيام رسان از اين پس براي هميشه رايگان خواهد بود.
سادگي و لطافت بالاي گوگل سبب شده گوگل ترنسليت، به جرات اولين انتخاب براي کاربران باشد. از طرفي معرفي اين سرويس به دست گوگل و همچنين همه گير بودن آن سبب شده تقريبا بيشتر کاربران هرگز به استفاده از ساير اپليکيشن هاي مترجم موبايل حتي فکر نکنن?
اين اپليکيشن مخصوص ترجمههاي صوتي است. با اين برنامه ميتواند به 40 زبان دنيا صحبت کنيد و از عبارات و اصطلاحات از پيش آمادهاستفاده کنين.
صداي شما را به طور همزمان و بدون تاخير ترجمه خواهد کرد. ميتوانيد نسخه چاپي صداي خود را کپي و منتشر کنيد. امکان ذخيره برخي جملات و عبارات براي استفاده در آينده وجود دارد. البته، قابليت تشخيص گفتار اسمارتفون شما در کيفيت و قدرت اپليکيشن Translate voice تاثير زيادي خواهد دارد.
درباره این سایت